Botox Göteborg

Varför Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och måste du mjuka upp dina spända muskler, verkligen ge volym och ge en boost till hela ditt ansikte. Botox används vanligtvis med ansiktet för att behandla olika områden samt de muskler vi har där, men kan också användas för din behandling av till exempel svettkörtlar på händer och fötter. Behandlingsbotoxen i pannan används om du vill fixa din glabella, få bort rynkor eller vill ta bort linjer i pannan.

Dina muskler i ditt eget ansikte är anslutna och när du använder vissa delar av ditt ansikte påverkas det som är kopplat till ditt ansikte. Det kan vara när du till exempel spänner käken eller däremot behöver skena med ögonen att du får linjer i pannan eller en skrynklig panna. Med botox kan du motverka Botox -behandling som har effekt på hängande ögonlock, leende och kan också bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botulinumtoxin är inte bara för skönhet, det är ytterligare en behandling som kan förbättra hälsan såväl som systemets funktioner. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att skapa lugn i överbelastade muskler. Botox som panna ger effekt direkt på pannans muskler och din glabella, även kallad argrynkan, slappnar av en person anstränger inte pannan så mycket, vilket i många fall orsakar huvudvärk eller, i ett fall, migrän
 

Botox Göteborgspriset

Botox varierar i pris. Beroende på det är för att vilja behandla och vilken typ av behandling du vill ha med botox, det finns unika priser.
Till exempel hjälper du botox panna, botox glabella eller botox gummy leende att nämna några av de områden som kan behandlas.
Fullt kostar det med tanke på att en person har ditt samråd med processorerna en person kan träffa innan botox -skott. Du diskuterar det område där du har behov av att få botoxinjektion, för att ha gjort botox tidigare eller om det är just det som en individ ska göra. Det är under vårt samråd som den licensierade processorn ger sin åsikt exakt var botoxbehandlingsmetoden är bäst för att ge dig ett naturligt resultat.


Botox Göteborg


Botox procedurer

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan dina botoxinjektioner. Då kan ett kort samråd med en kanske fler av våra processorer marknadsföra förfarandet, prissätta detta svar när du har frågor. Även om detta är en behandling eller om du har gjort botox tidigare, skulle vi vilja att du är säker hos oss som klinik, och något av webbplatsens skäl för ditt samråd beror på att våra terapeuter ger sin åsikt om din behandling.
När det är dags för din behandling kommer din processor att rita ut var injektionerna görs på din hud. Injektionen avslutas med en tunn nål som injicerar en liten mängd botox där markeringarna inträffar. Injektionen avslutas med en snabb behandling och beroende på storleken på området för att kunna behandlas är en timme eller så över inom två personer på minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botoxinjektion är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox att komma? Ta hänsyn till och resultaten varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. Observera hela effekten av din botoxbehandling, det kan ta upp till två veckor innan du kan se slutresultatet. Din botoxbehandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du behöver göra. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och kan få ett ultimat resultat som varar längre än till exempel din behandling gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *